meer criteria

Welkom op de thuispagina van AC vastgoed !

AC vastgoed is gevestigd te Sint-Gillis-Waas en breidt uit met een nieuw vastgoedkantoor richting Sint-Niklaas, de hoofdstad van het Waasland. Wij specialiseren ons voornamelijk in verkoop en promotie van residentieel vastgoed. AC vastgoed is meer dan een immokantoor, gezien onze bouwkundige achtergrond hebben we alles in huis om u nauwgezet te informeren over de mogelijkheden bij renovatie / verbouwingen van een bestaande woning of inzake nieuwbouw projecten.

Het werkgebied van ons kantoor strekt zich op heden uit over het grootste deel van het Waasland, u kan ons vastgoedaanbod terugvinden in Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai, Waasmunster, Hamme, Temse, Tielrode, Elversele, Steendorp, Bazel, Kruibeke, Rupelmonde, Zwijndrecht, Beveren, Verrebroek, Kieldrecht, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, De Klinge, Stekene en Kemzeke. In deze gemeenten en deelgemeenten beschikt ons immokantoor over een uitgebreide kennis binnen de vastgoedmarkt en waardebepalingen (schattingen) tot op straatniveau. In de immobiliën zijn er immers drie belangrijke factoren die een vlotte verkoop van uw woning, bouwgrond of appartement zullen kenmerken; vraagprijs, ligging en bouwstijl.

Bent u van plan een woning, appartement of bouwgrond te kopen of verkopen, aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies of een waardebepaling van uw onroerend goed. U kan een schatting aanvragen via deze link.

Neem alvast een kijkje in ons recent vastgoedaanbod en onze vele verkoop referenties!

 

Volg ons op Facebook

Lees alle berichten

Nieuws

 • 30
  Jan
  Immoscoop is op kruissnelheid in het Waasland - Immoscoop op kruissnelheid in het Waasland   Iedereen hee…
 • 26
  Jan
  "Klein beschrijf mogelijk" wat houdt deze term juist in? U leest het hier. - Je eerste huizenjacht … je schuimt zoekertjes af op zoek naar jouw ideale woning. E…
 • 21
  Nov
  Vijf tips om uw woning echt groener te maken - “Redelijk eenvoudig te installeren, zelfs in bestaande woningen”   …

Controle instantie
Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV)
Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BIV nr. 507191 (België), Erkend vastgoedmakelaar - Vastgoedbemiddelaar